Fameus Zebra-wijnfestijn 2020

Dag spelers, ouders, supporters en sympathisanten

Zoals voldoende bekend, zijn door de Coronacrisis al onze klassieke bronnen van inkomsten verdwenen. Geen gezellige BBQ noch andere eetgelegenheden meer. Zelfs ons eerste Jeugdtornooi viel in het water. We zijn dan ook op zoek gegaan naar een aangenaam alternatief en starten met een wijnverkoop, namelijk onze eerste Fameus Zebra-wijnfestijn editie 2020 (url: https://forms.gle/tfRBa14TQdxrAsAt9).

Daarom bieden wij een aantal zeer lekkere wijnen aan voor redelijke prijzen. Mogen we jullie warm maken om onze geliefde club te willen ondersteunen door een selectie uit te kiezen van deze aangename wijnen. Voor de niet wijndrinkers wijs ik er graag op dat er heel wat feesten binnenkort volgen en dat een wijntje als cadeau steeds een gewaardeerd geschenk is.

Je kan dit online invullen of via een downloadbaar en afdrukbaar document af te geven aan onze medewerkers en dit tot uiterlijk 25/10/2020. De betalingsmodaliteiten worden ook opgenomen op het (online) bestelformulier. De wijnen kunnen dan opgehaald worden in de kantine op een later moment in november. Een exacte leveringsdatum wordt nog bekend gemaakt.

Mag ik jullie allen bij voorbaat danken voor jullie deelname aan deze wijnverkoop.

Namens het Bestuur


Afdrukken